TFC

Sanne heeft voor haar vertrek een thuisfrontcommissie (TFC) opgezet. Het doel van dit TFC is om Sanne zo goed mogelijk te ondersteunen en haar in staat te stellen om haar werk in Zambia te doen. We zijn blij en dankbaar voor de betrokkenheid die we ervaren vanuit de achterban. Hierbij is het ook onze taak om jullie op de hoogte te houden van het werk en de acties van en voor Sanne. Heeft u vragen, tips, wilt u een actie houden of een presentatie aanvragen; laat het ons weten!

Hieronder leest u kort over wie wij zijn en wat onze taak is binnen het TFC.

Carine Wittingen is de oudste uit het gezin Wittingen. Als oudste zus wil ze graag goed voor haar jongere zusje zorgen. Omdat ze veel kennis heeft op het financiƫle gebied, snijdt het mes aan twee kanten. Zij is onze bevlogen penningmeester.

Jaap-Jan Beijer is getrouwd met een vriendin van Sanne; Hanneke. Zo kent hij Sanne al een heel aantal jaar. We zijn blij dat hij onze voorzitter wil zijn.

Martina Verhoef zit bij Sanne in Veenendaal in de kerk. Het is fijn dat zij op die manier de schakel kan zijn met de thuisgemeente van Sanne. We zijn erg blij dat zij onze TFC versterkt.

Melia van Hoef is al jaren een vriendin van Sanne. Zij hebben samen op de Pabo gezeten en in Gouda op kamers gewoond. Ook zijn Melia en Sanne samen naar Zuid-Afrika en Malawi geweest. Melia zorgt ook voor een beetje Afrikakennis in onze TFC. Daar zijn we erg blij mee. Daarnaast helpt ze met de PR.

Willemijn van Stenis en Sanne leerden elkaar kennen op de Rehobothschool. Ze werkten daar de achterliggende jaren samen, net als Willine. Willemijn helpt bij de nieuwsbrief en de andere PR-taken.

Willine van Ee is een vriendin van Sanne. De achterliggende jaren heeft ze ook met Sanne samengewerkt op de Rehobothschool in Kootwijkerbroek. Willine is de secretaresse van de TFC. Als u contact wilt met Sanne of de TFC, kan dit via Willine. Via info@sanneinzambia.nl